ŠOKANTNO

Gastoz prevaren za 30.000 eura: Angažovao advokata

Uložio novac u isplativi biznis, pa ga prevarili

Nenad Marinković Gastoz. Instagram

N. A.

19.4.2023

Bivši učesnik rijalitija Nenad Marinković Gastoz nedavno je izgubio novčanik, a sada je navodno prevaren za 30.000 eura, zbog čega se našao sa svojim advokatom kako bi preduzeo ozbiljan korak, prenose srbijanski mediji.

Kako prenosi "Informer", prema riječima izvora, Nenada Marinkovića Gastoza je jedan muškarac s kojim je imao dogovor o zakupu nekoliko apartmana na Zatiboru na određeni vremenski period, prevario za navedenu sumu novca. Gastoz je navodno uložio novac u ovaj biznis i dogovorio se da dobija dio zarade od izdavanja apartmana, ali druga strana je prestala da mu se javlja i ostao je bez novca.

- Nenad ima dosta poslovnih ponuda, stalno nastupa i redovno ulaže novac u neke isplative poslove. Ovoga puta mu je jedan momak predložio da zakupi više apartmana na Zlatiboru na period od pet godina, po cijeni od 30.000 eura, i njemu se ova ideja učinila zanimljivom, napravili su dogovor i sve je djelovalo u redu. Međutim, lik je prestao da mu se javlja. Nenad ga je uporno zvao i pokušavao da stupi u kontakt s njim preko nekih ljudi, ali ništa. Sad je podnio prijavu i angažovao advokata da bi sudskim putem vratio svoj novac - ispričao je izvor za "Informer", dok se Gastoz nije oglasio ovim povodom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.