LJUBAVNI SKLAD

Uspješni srbijanski kompozitor uživa u skladnom braku s dosta mlađom violinistkinjom

Tokom godina provedenih u vezi, a potom i u braku, partneri su jedno drugom bili najveća podrška

U ljubavi od 2010.. Instagram

Z. K.

23.4.2023

Uspješni srbijanski kompozitor i njegova supruga, violinistkinja i koncert-majstor “Beogradske filharmonije” svoju ljubavnu priču započeli su 2010. godine, a tri godine kasnije donijeli su odluku da svoju ljubav krunišu brakom.

Stan na poklon

Sudbonosno "da” Ksenija i Saša Milošević su jedno drugom izgovorili u stanu, a kako su tada prenijeli domaći mediji, novopečeni mladenci su upravo taj stan dobili na poklon od mladinog oca Bokija Miloševića. 

Posebno je zanimljiva činjenica da mlada nije morala da mjenja prezime, budući da joj je i djevojačko isto kao i muževljevo, a da je sve "moralo" da bude u znaku Miloševića govori i to što je Mare za kuma uzeo glumca Andriju Miloševića.


Tokom godina provedenih u vezi, a potom i u braku, partneri su jedno drugom bili najveća podrška, a kao kruna njihove ljubavi na svijet je došao sin Vanja. Dok je Kseniji Vanja prvo dijete, Mare iz prvog braka ima dva sina Luku i Ognjena koji su u sjajnim odnosima s očevom uprugom.

- Kseniju sam upoznao nakon Eurosonga, a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života s bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku, ne zbog nedostatka emocija, već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspješno.

Sjajna komunikacija

Ona je mlađa od mene i to je prosto trebalo progutati i usaglasiti, ali, hvala Bogu, sve se sredilo zahvaljujući ljubavi i razumijevanju. Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vrijeme zajedno - ispričao je Mare.

Ksenija i Saša uživaju u skladnom braku i ne kriju da su zaljubljeni kao i prvog dana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.