POSJETA U MAJAMIJU

Šakirin brat udario Pikea nakon što je došao da posjeti djecu

Policija je morala da reaguje i zaustavi obračun

Šakira. Instagram

N. A.

5.5.2023

Uslijedio je novi obrt između Žerar Pikea (Gerard Pique) i Šakire (Shakira) završila. Prošlog vikenda, Pike je prvi put posjetio djecu u Sjedinjenim Američkim Državama nakon razvoda sa slavnom pjevačicom. Svoju posjetu Majamiju neće dobro pamtiti, jer je došlo do fizičkog obračuna sa njenim bratom Toninom.

Šakira je nedavno postala stanovnica Sjedinjenih Američkih Država, piše Kurir. Uz dogovor sa Pikeom, povela je sa sobom sinove Sašu i Milana i oni će odrastati uz nju. Naravno, Pike ima mogućnost da ih vidi. Prvi zajednički vikend proveli su u Majamiju u luksuznom hotelu, ali kada se pojavila Šakira, između dvoje bivših ljubavnika nastao je potpuni haos.

Počela je žestoka svađa. Uvrede su pljuštale sa svih strana, a onda se uključio Šakirin brat Tonino i uslijedio je fizički obračun. Detalje je iznio "Telemundo" u jednoj od svojih emisija posvećenih poznatim ličnostima. 

- Šakira se žestoko posvađala sa bivšim i to je preraslo u fizički obračun kada se pojavio njen brat Tonino koji je odmah pesnicom udario Pikea pokušavajući da zaštiti svoju sestru - rekla je Veronika Basto.

Istakla je da je policija morala da reaguje i zaustavi obračun. 

- Treba napomenuti da nema policijske prijave. Niko nije podnio prijavu - rekla je.

Podsjetimo, nedugo nakon što je objavljeno da se razvode, Šakira je objavila nekoliko pjesama u kojima proziva bivšeg muža, a u javnost su isplivale tvrdnje da je fudbalerova majka nasrnula na pjevačicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.