STARLETA U ŠOKU

Oglasila se Tijana Ajfon nakon napada u tržnom centru: Prijetio mi je i izvadio nož

Policija je odmah došla na mjesto gdje se dogodio incident

Tijana Ajfon. Instagram

N. A.

10.5.2023

Starleta i bivša učesnica rijaliti programa Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, napadnuta je jučer ispred jednog tržnog centra u Beogradu, zbog čega je reagovala i policija.

Naime, Tijana i njen partner B. R. (49) prijavili su policiji izvesnog M.T. (43) da je na njih nasrnuo nožem. On je prvo tražio da se slika sa starletom pa je napao.

Policija je odmah došla na mjesto gdje se dogodio incident i zatekla M.T. (43) sa nožem u ruci. Kako tvrdi izvor sa lica mjesta, u trenutku kada je video policiju M.T. je bacio nož, prenosi "Blic".

Tijana Ajfon. Instagram

Ovim povodom oglasila se Tijana za srbijanske medije i ispričala detalje napada.

- Sinoć oko 23:30 na Zvezdari kod tržnog centra napadnuta sam od strane manijaka kad sam išla da preparkiram auto. Manijak je prijetio i u jednom trenutku izvadio nož, uspjela sam da dozovem pomoć i prijatelje koji su mi pritekli u pomoć i pozvali policiju. Brzom reakcijom policije spašena sam ja, moji prijatelji i ljudi oko mene. Ne želim da pomišljam kako je ovo moglo da se završi. Hvala policiji i svima koji su brzo reagovali - napisala je Tijana Ajfon na Instagramu.

Kasnije je objavila i fotografije napadača sa nožem, kao i kako ga je policija savladala.

- Dobro sam hvala Bogu, kao i svi oko mene. Samo sam istraumirana i u šoku. Još jednom hvala nadležnima - napisala je starleta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.