REAKCIJA GLUMCA

Bjelogrlić odgovorio Glišiću: Opet nas tjerate iz zemlje...

Za****** ste se. Ipak ćemo ostati, poručio je Bjelogrlić

Dragan Bjelogrlić. Instagram

L. S. R.

prije 2 dana

Srbijanski glumac Dragan Bjelogrlić komentirao je izjave predsjednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darka Glišića, koji je poručio glumcima kojima se ne sviđa režim Aleksandra Vučića, da "idu negdje drugdje glumiti".

Mogu otići snimati drugdje ako im u Srbiji nije dobro

Glišić je u emisiji na Happy televiziji prvo rekao da mu nije jasno zašto glumci "idu na protest protiv Vučića s onim ljudima u čije se vrijeme 119 puta manje ulagalo u filmove i serije nego danas", a onda im je poručio da mogu otići snimati drugdje ako im u Srbiji nije dobro.

- Neke znam lično, bili su dužni i ružni, zarađivali na kašičicu u vrijeme bivše vlasti, a u vrijeme, kako kažu diktature, snimaju po šest ili sedam serija mjesečno, a ne valja vam Vučić, malo vam je 119 puta više ulaganja, gadna vam je država, gadan vam je režim? Pa, nemojte glumiti, idite negdje drugdje pa glumite -  rekao je Glišić.


Objava Dragana Bjelogrlića. Printscreen

No, onda je na njegove prozivke reagirao Bjelogrlić, prvo u pisanoj izjavi, a onda i putem društvenih mreža. Bjelogrlić je prvo upitao imaju li glumci koje je angažirao i financira ih Telekom Srbije pravo izražavati svoje mišljenje.

Predlažem da novi "tajkun" bude Bule Goncić ili Rastko Janković. 

- Ako je tako, ja više neću glumiti u seriji "Tajkun", jedinoj Telekomovoj seriji u kojoj sam angažiran. Predlažem da novi "tajkun" bude Bule Goncić ili Rastko Janković. Oni vjerojatno zadovoljavaju zadane kriterije - poručio je Bjelogrlić i onda se javio na Instagramu s izravnim odgovorom na Glišićevu prozivku.

Također je poričio:

- Opet nas tjerate iz zemlje. Za****** ste se. Ipak ćemo ostati. Jer malo je i naša - poručio je Bjelogrlić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.