GLUMICA ZA ODRASLE

Lisa En komentarisala Jokića i Denvera: Imaju mnogo više da izgube nego ja

Priznala je jednom prilikom i da se sastajala sa jednim od košarkaša iz šampionskog rostera Golden Stejt Voriorsa 2015. godine

Lisa En. Instagram

N. A.

26.5.2023

Lisa En (Ann), poznata glumica iz filmova za odrasle pomno prati šta se dešava u svijetu NBA lige.

Za nju se već dugo zna da prati i voli da juri NBA igrače. Zna se i da prati NBA draft zbog mladih igrača koji joj se potencijalno svide, ali je poznato i da je godinama bila u internet pretragama među građanima Srbije.

Ovaj puta je donekle obrnuto, pa Lisa pomno prati šta u NBA radi jedan Srbijanac, Nikola Jokić koji je svoj tim odveo do velikog finala. 

Pedesetjednogodišnja Lisa je u svom podcastu pričala o Denveru i kaže da se niko nije nadao "metli".

- Niko od nas nije vjerovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejkersi bili na 0:3, pomislila "Šta se dešava?". A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol-stara, možda čak i predsezone - rekla je Lisa En o timu iz Kolorada.

Ona je ove sezone i bila na utakmicama Denvera. Ispratila je januarski susret Nagetsa u "Bol areni".

Vjerovatno jedna od najpopularnijih glumica za odrasle priča da voli da se zabavlja i spava sa poznatim sportistima jer kako kaže, "zna da je neće uhoditi ili pretući".

- Nikad se nisam zabavljala sa sportistom koji je neprijatan prema meni. Imaju mnogo više da izgube nego ja. Zato sam uvijek jurila samo one iz najviših ešalona. Nisam sponzoruša, doduše - rekla je Lisa En svojevremeno.

Priznala je jednom prilikom i da se sastajala sa jednim od košarkaša iz šampionskog rostera Golden Stejt Voriorsa 2015. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.