POZNATA PJEVAČICA

Komšije o Teodori Džehverović: Djeluje bahato

Moji roditelji me kritikuju što slušam njenu muziku, ali ja volim čitavu tu scenu novu, rekla je jedna od tinejdžerki

Omiljena pjevačica mlađe generacije. Printscreen

E. A.

1.6.2023

Popularna pjevačica Teodora Džehverović veoma je aktivna na društvenim mrežama i često pokazuje trenutke iz privatnog života.

O njoj su sada progovorile i komšije, te su otkrili kakva je pjevačica kada kamere nisu uključene.

- Otkada se doselila viđamo je povremeno, ali se ne javi kada prođe. Vidim da su obje popularne kod djece, slikaju se sa njima u kraju. Teodora nekada stane da im udovolji, nekada prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Djeluje bahato, ali je nisam upoznala lično da bih mogla da sudim. Za Ildu kažu da je fina i mirna, studira medicinu. Ne znam kako su se našle tako različite - rekla je Vera, koja je sjedila na klupicama ispred zgrade, piše Kurir.

Nekoliko tinejdžerki na obližnjem igralištu pričalo je o pjevači.

- Ona je nama top, super je uvijek obučena i dobre su joj pjesme. Nama drugarice često dolaze da ovdje sjedimo kako bismo je vidjele. Ildu smo zapratile tek kada je počela da se druži sa Teom. Slikale smo se nekoliko puta sa njom. Jeste ponekad mrzovoljna, naročito ako nije sređena pa ne želi da se slika, ali dobro. Mi joj to ne zamijeramo, njen karakter je takav, zlovoljan - rekla je Dijana, a Anastasija dodala.

- Moji roditelji me kritikuju što slušam njenu muziku, ali ja volim čitavu tu scenu novu. Nju više jer mi je komšinica, ali vidim da je stariji nešto hejtuju.

To je potvrdio i jedan gospodin u kafiću, doktor u penziji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.