POPULARNI FRIZER

Božo Kralj se izvinio Divi: Karleuša me je blokirala

Mislim da se Karleuša i ja ne bismo pretjerano složili zato što smo sličnog tog naboja i mislim da to njoj ne bi odgovaralo

Božo Kralj. Instagram

O. T.

9.12.2023

Frizer Božidar Pavlić, poznat kao Božo Kralj, postao je tema društvenih mreža i medija nakon što je objavio fotografiju s Aleksandrom Prijović poslije njenog koncerta.

Božo se od glave do pete deklarisao kao muškarac, a otkrio je da li je ikada zbog svog izgleda, koji privlači pažnju, imao problema na ulici, po klubovima i ostalim mjestima na kojima se kreće.

– Iskreno, mislim da zbog mog stava koji prezentiram napolju, mislim da dosta ljudi ima odstojanje od mene i da me se boje. U suštini nisam takva osoba, vrlo sam pristupačan, za razgovor… Nikada nisam imao neugodno iskustvo da me je neko napao ili želio da mi naudi. Čak ni ne dobacuju, više u klubovima kada izađem, tu i tamo se neki frajer zaleti i počasti piće.

tkrio je i kako izgleda situacija kada muškarac koji šalje piće shvati da je “ljepotica” ustvari Božo?

– Ništa, ja mu kažem: “Dečko, zalutao si…”, a njihove reakcije: “Ništa, ono, brate, evo ti cuga, častim te…” Nikada nisam imao neki problem, mislim da je to sve do ponašanja. Kako se ti ponašaš prema drugima, tako se oni ponašaju prema tebi. Nisam osoba koja provocira u tom nekom smislu.

Na pitanje koga obožava sa srbijanske javne scene, kao iz topa je odgvorio:

– Karleuša! U smislu tog nekog scenskog nastupa, pa Nataša – rekao je, a na pitanje ko mu je najbolji frajer odgovorio je:

– MC Stojan mi je najbolji frajer.

Gotovo na samom kraju razgovora, dao je možda i najsočniji detalj, a to je da ga je Karleuša, iako je obožava, blokirala na društvenim mrežama.

– Ne, mislim da se Karleuša i ja ne bismo pretjerano složili zato što smo sličnog tog naboja i mislim da to njoj ne bi odgovaralo. U suštini ja sam blokiran, na njenoj blok listi sam. Malo sam je pecnuo, ali se izvinjavam.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.