OTKRILA BIZARNE DETALJE

Manekenka pitala Dikaprija zašto ne izlazi sa starijima od 25, odgovor je iznenadio

Hajke se prisjetila susreta s Dikaprijem u jednom noćnom klubu u Los Anđelesu

Hajke Kenings. Instagram

D. R.

2.3.2024

Plejboj zečica Hajke Kenings (Hieke Konings) ispričala je da ju je iznenadio odgovor Leonarda Dikaprija (Di Caprio) kada ga je pitala zašto ne izlazi sa ženama starijima od 25 godina. 

Naime, 49-godišnji glumac je, osim po ulogama u uspješnim filmovima, poznat i kao muškarac koji voli mlađe žene.

22-godišnja Hajke se prisjetila susreta s Dikaprijem u jednom noćnom klubu u Los Anđelesu. 

- Vidjela sam ga kako sjedi obućen u crnu majicu s kapuljačom, nosio je i kapu. Zatim smo se pogledali - ispričala je Hajke, prenosi Unilad. 

Zatim joj je, tvrdi, Dikaprijev menadžer rekao da glumac želi razgovarati s njom, pa je prišla njegovom stolu. Kako kaže, iskoristila je priliku pa ga pitala zašto nikad ne izlazi s djevojkama starijim od 25 godina.

Tvrdi da ju je pomalo iznenadio svojim odgovorom. Samo joj je kratko rekao: "Kriv sam." Zatim mu je, kaže, rekla da ga ne poznaje dovoljno da bi imala nešto s njim, no glumac joj je navodno odgovorio: "Slatko."

Manekenka je nedavno progovorila i o poljupcu sa slavnim glumcem i njegovim čudnim navikama u krevetu. 

- Bilo je ok, ali ni blizu najboljeg poljupca u mom životu. Pozvao me da odem s njim kući, ali to sam odbila. Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan. Iza toga je prišao nekoj drugoj djevojci i otišao s njom kući - ispričala je.

- Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je cijelo vrijeme držao slušalice u ušima 'kako je ne bi morao slušati', a drugoj je stavio jastuk na glavu. Definitivno je previše star i previše uvrnut - dodala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.