NOVA ADRESA

Eva Longorija donijela važnu životnu odluku: Odlučila napustiti Ameriku

Glumica i njen suprug Hose Baston trenutno su zaokupljeni pakiranjem

Eva Longorija. Instagram

D. R.

29.4.2024

Slavna glumica Eva Longorija (Longoria) donijela je važnu životnu odluku te je sa suprugom Hoseom Bastonom (Jose Baston) odlučila njihovog sina odgajati u Španiji, čije državljanstvo posjeduje, baš kao i nekretninu.

Kako donose svjetski mediji, glumica Eva Longorija i njen suprug Hose Baston trenutno su zaokupljeni pakiranjem i selidbom, koja im zasigurno zadaje glavobolje.

Naime ovaj slavni par donio je odluku da će se sa sinom preseliti na neko vrijeme u Španiju, zbog čega moraju spakirati 'cijeli svoj život' u mnoštvo kutija, koje će potom biti poslane 'preko Bare'.

Kako je otkrio dobro upućeni izvor za Page Six, barem za sada nije riječ o trajnom, već privremenom preseljenju, no nikad se ne zna.

- Provest će puno vremena tamo jer cijelu drugu polovicu ove godine ima projekte - kaže izvod i dodaje da Eva Longorija ima špansko državljanstvo te posjeduje kuću u toj zemlji.

49-godišnja Eva Longorija i 56-godišnji Hose Baston imaju kuću za odmor u Marbelli, koju su kupili početkom 2023. godine. Glumica je već otkrila da je taj dom njena oaza mira u kojoj jako uživa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.