VIRALNI SNIMAK

Điđi Hadid i Bredli Kuper u zanosu: Razmjenjivali poljupce na koncertu u Parizu

Nisu im smetali pogledi fanova, koji su videe i snimili

Điđi Hadid i Bredli Kuper. Instagram

D. R.

14.5.2024

Glumac Bredli Kuper (Bradley Cooper, 49) i manekenka Điđi  Hadid (Gigi, 29) zabavili su se prošlog vikenda na koncertu Tejlor Svift (Taylor Swift) u Parizu. 

Pridružio im se i nogometaš Trevis Kelsi (Travis Kelce), momak slavne pjevačice. Njihove su se snimke proširile društvenim mrežama, a na jednoj od njih su Bredli i Điđi razmijenili su poljubac. 

Plesali su uz jednu od pjesama, nakon čega je glumac poljubio manekenku. Zatim su nastavili plesati, a nisu im smetali pogledi fanova, koji su videe i snimili.

@melissssaguilar alchemy played on the 87th show of the eras tour just felt right 🫶🏼 #alchemy #taylorswift #traviskelce #traviskelcetaylorswift #erastour #bradleycooper #gigihadid #pariserastour ♬ original sound - Melissa Aguilar

Inače, Bredli i Điđi svoju vezu ne skrivaju od javnosti. U oktobru 2023. godine su ih uhvatili u šetnji u Njujorku, a nekoliko mjeseci kasnije i na spoju, tačnije predstavi na Broadwayu. U martu su viđeni i u jednom restoranu na Manhattanu, gdje su također razmjenjivali nježnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.