FUDBALER NOVOG PAZARA

Zubejda, supruga Adema Ljajića, pred porođaj saznala za skandal u hotelu

Nakon što je radnik odbio da mu donese piće uz riječi da je radno vrijeme isteklo, Ljajić ga je verbalno napao

Adem Ljajić sa suprugom. Instagram

Telegraf.rs

18.5.2024

Supruga fudbalera Adema Ljajića, Zubejda Buba Bećković, u devetom je mesecu trudnoće. Kako saznaje Telegraf.rs, ona bi trebalo da se porodi za par dana, a čeka devojčicu.

Inače, sa Ljajićem već ima jednu kćerku, koju su dobili u februaru 2023. godine. Kako saznaje Telegraf, nju je vijest o suprugovom ponašanju zabrinula i zatekla u čudu.

Podsjetimo, Adem Ljajić je danas, 18. maja, u ranim jutarnjim satima izazvao incident u hotelu "Holidej in" u Beogradu, kada je došao u alkoholiziranom stanju i tražio od recepcionera da mu donese piće.

Nakon što je radnik odbio da mu donese piće uz riječi da je radno vrijeme isteklo, Ljajić ga je verbalno napao, a zatim ga uhvatio u "kragnu". O incidentu je odmah obaviještena policija, a fudbaler je po dolasku iste odbio da da ličnu kartu na uvid, nakon čega je priveden.

Adem Ljajić sa suprugom. Instagram

Poslije čitavog incidenta Telegraf je kontaktirao hotel i stupio u kontakt s jednom od radnica. Ona ipak nije htjela da otkriva bilo kakve detalje, uz riječi da ne posjeduje nikakve informacije.

Ljajić će prema nezvaničnim informacijama u stanici biti najmanje do triježnjenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.