LJEPOTICE

Sofia Vergara pokazala kako je izgledala prije 25 godina

Avaz.ba

8.12.2017

Nesuđena stomatologinja danas ima 45 godina i zvijezda je serije 'Moderna porodica'. Njeno se ime redovno nalazi na listama najljepših žena svijeta, a Forbes ju je proglasio i najplaćenijom televizijskom glumicom. 

Lijepa Kolumbijka Sofia Vergara fotografijom iz 1992. pokazala je da su godine, u njenom slučaju, samo brojka na papiru.

Zvijezda serije 'Moderna porodica', prelijepa Kolumbijka Sofia Vergara, svojih je 13,4 miliona pratilaca na Instagramu razveselila fotografijom iz mladosti.

Danas 45-godišnja zvijezda objavila je fotografiju nastalu kada je kao manekenka radila u rodnoj Kolumbiji, uz nju je pojasnila heštegom da je ona snimljena u Bogoti 1992. godine, kada je imala tek 20 godina. 

Lijepa Sofijaa u Kolumbiji je upisala studij stomatologije, no nakon što ju je na lokalnoj plaži otkrio modni skaut, učenje je palo u zaborav. 

Sa samo 17 godina Sofija je snimila i reklamu za Pepsi.

- Imam 45 godina. Iako bih to možda i željela, u ovim godinama ne možeš više biti savršen. Pomirila sam se s tim i ne uznemirava me jer je to realnost. Mijenjamo se i vidim da se to događa i meni. Želim da se zna koliko imam godina, ali želim i dalje izgledati sjajno. Mislim da ako si opsjednut idejom da izgledaš mlađe nego što jesi - ubrzo ćeš poludjeti. Mnogi mi kažu da izgledam kao da mi je 20, no to nije istina. Koža mi se promijenila, sve se promijenilo - izjavila je nedavno Sofia Vergara, na Forbesovoj listi najbolje plaćena televizijska glumica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.