ŠOUBIZ Na Instagramu je prati 927 hiljada ljudi

Eminemova kćerka je ljepotica koju Holivud ne zanima

Grazia.rs
20.03.2018 21:13

Čuveni američki reper Eminem prije 22 godine postao je otac djevojčice, koja je danas prava mlada dama.  Njeno ime je Hejli Skot (Hailie Scott) i rođena 25. decembra 1995. godine, a njena majka je Kimberli En Skot (Kimberly Anne Scott). 

Priča o odnosu njenih roditelja je prilično kontroverzna.

Zavoljeli su se 1989. godine, a godinu kasnije, održano je vjenčanje. U 2000. godini, Kimberli je pokušala da izvrši samoubistvo, koje je Eminem opisao u svojoj pjesmi “Kim”. U 2001. su se razveli. Drugo vjenčanje je obavljeno pet godina kasnije, u januaru 2006. Brak je definitivno okončan u decembru iste godine.

  • Eminem i Kim bili su velike tabloidne zvijezde početkom 2000-tih
    Eminem i Kim bili su velike tabloidne zvijezde početkom 2000-tih

O Hejli možete čuti u pjesmama “’97 Bonnie & Clyde”, “Hailie’s Song”, “My Dad’s Gone Crazy”, “Like Toy Soldiers”, “Mockingbird”, “Forgot About Dre”, “Cleanin’ Out My Closet”, “When I’m Gone”, “Déjà vu”, “Beautiful”, “Sing For The Moment”, “Airplanes, Part II” i “Going Through Changes”. 

Za razliku od brojne druge djece poznatih koja su iskoristila slavu svojih roditelja da i ona postanu dio šou-biznisa, Hejli je željela da odraste daleko od toga. Nije davala intervjue, niti se pojavljivala u medijima, a tata Eminem je uvijek poštovao tu želju, te u novijim obraćanjima javnosti nije odavao detalje njenog privatnog života.

Ovu djevojku na Instagramu prati 927 hiljada ljudi, međutim, posljednja fotografija je objavljena u decembru prošle godine, dva dana prije njenog rođendana, a za to postoji i razlog.

Naime, kada je u oktobru 2016. godine napravila nalog na Instagramu, Hajli nije ni slutila da će je, pored prijatelja i poznanika, zapratiti još skoro milion ljudi. Sve to se dogodilo kada je početkom prethodne godine jedan portal ozvaničio da iza ovog profila stoji upravo Eminemova kćerka.

Od tada Hajli prestaje da bude aktivna i na ovoj društvenoj mreži, nakon čega je objavila samo jednu fotografiju, devet mjeseci kasnije.

Prema pisanju The Huffington Post-a, ona je student Univerziteta u Mičigenu.

NA VRH