LJEPOTICA

Sara Rouz Samers proglašena najljepšom ženom Amerike

Avaz.ba

22.5.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Miss Nebraske, 23-godišnja Sara Rouz Samers (Shara Rose Summers) proglašena je najljepšom djevojkom u Americi.

Među 50 kandidatkinja Sara Rouz Samers je odnijela uvjerljivu pobjedu, a, osim zanosnom ljepotom i savršenom figurom, ona je svojom harizmom osvojila peteročlani žiri.

Izbor za misicu koji se održao u Luizijani uživo se prenosio putem televizije, gdje je svijet imao priliku da vidi šetnju prelijepih misica i brojna iznenađenja, kao i njihova pitanja i odgovore.

Sara je briljirala u svakom zadatku, a otkrila je mnoge detalje o sebi, poput toga da želi biti pedijatrijska sestra. Tokom šoua, ona je objasnila šta je fascinira u ovom poslu… 

- Bila sam u dječijoj bolnici u Omahi kada sam imala pet godina. Ne sjećam se mnogo toga, ali pamtim da su moji roditelji bili veoma zabrinuti, a nikada prije nisam vidjela svog oca tako uplašenog. Moja medicinska sestra je bila fantastična i ona je neko na koga želim da se ugledam - objasnila je 23-godišnja misica.

Lijepa plavuša ističe da je sada certificirana za ovaj rad, pa može pomagati brojnoj djeci i porodicama, kao i ljekarskom timu.

Tako je osnažujuće pomagati pacijentima, razumjeti njihove dijagnoze i različite procedure i podržavati ih kroz to - ističe ova humana dama. 

Osim ljubavi prema medicini i nesebične pomoći bolesnima, Saru ispunjavaju još neke stvari, a jedna od njih je fitnes.

Samo jedan pogled na profil Rouz na Instagramu i shvatit ćete da joj je vrlo bitno da vodi zdrav život, ispunjen fizičkim aktivnostima. Tokom njenih fakultetskih dana radila je kao instruktor pilatesa.

Iako joj se mnogi muškarci udvaraju, Sara ističe da je njeno srce osvojio jedan momak.

N E B R A S K A ✨

A post shared by Sarah Rose Summers (@sarahr_summers) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.