LJEPOTICA

Emili Ratajkovski u oskudnom bikiniju pokazala savršene obline

Instagram

Avaz.ba

24.7.2018

Jedna od najljepših žena na svijetu, 27-godišnja glumica i model Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) prije nekoliko je mjeseci šokirala javnost vjenčanjem.

Krajem februara udala se za glumca i producenta Sebastijana Bir-Meklarda (Bear-McClard) nakon svega nekoliko sedmica veze, a vjenčanje je održano u gradskoj vijećnici u Njujorku.

Mnogi su ostali u šoku jer su mislili kako je Emili još sa svojim dečkom Džefom Magidom (Jef), s kojim je bila dvije godine u vezi, a par je i živio zajedno, no kako je kasnije objasnila, ona i Sebastijan dugo su godina bili prijatelji, prije nego što je među njima planula ljubav.

A da su golupčići zaljubljeni kao i prvog dana, dokazale su fotografije iz Majamija, gdje je par proveo opuštajući dan na plaži u društvu prijatelja, a glumac nikako nije mogao skinuti ruke sa svoje zanosne supruge, za koju se smatra da ima jedno od najboljih tijela u svijetu šou biza.

Tom prilikom smeđokosa ljepotica nosila je zeleni minijaturni bikini iz vlastite kolekcije, koja je vrlo popularna među pripadnicama ljepšeg spola, a ko će bolje promovirati kolekciju od same Emili, kojoj baš svaki komad stoji savršeno. 

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.