viber share whatsapp twitter facebook

ŽENE FUDBALERA Veliki broj obožavatelja

Supruga Ivana Rakitića ne krije svoje adute

Supruga Ivana Rakitića, Rakel Mauri (Raquel Mauri) jedna je od njegovih najvećih obožavateljica. Kao i sve supruge nogometaša, tokom Svjetskog nogometnog prvenstva na društvenim mrežama je prikupila veći broj obožavatelja nego ikada, a posebno je simpatiziraju oni iz Hrvatske. Iako je par u sretnom braku već pet godina i imaju dvije kćerkice, svojim objavama na društvenim mrežama konstantno dokazuju da su zaljubljeni kao i prvog dana. Njihove zajedničke fotografije i životne avanture gotovo svakodnevno možemo vidjeti na društvenim mrežama, pa izuzetak nije bio ni ovaj put.

Nogometaš i njegova supruga tako su se još jednom pohvalili zajedničkom fotografijom na Instagramu. Par je krenuo u noćni izlazak plavim Rolls Royceom.

(Instagram)

Lijepa Rakel je prokomentarisala kako je ovo izlazak samo za "mamu i tatu", dok su im petogodišnja kćerkica Aleta (Alethea) i dvogodišnja Adara (Adara) ostale kod kuće. Za ovu prigodu Rakel je odabrala dugi sako s uzorkom vodoravnih prugica koje dodatno izdužuje tijelo ispod kojeg je očito da ne nosi grudnjak, i kratke hlačice kako bi se ipak osigurala da ne pokaže previše. 

(Instagram)