TUZLA

Pogledajte kandidatkinje koje će se večeras boriti za titulu Miss BiH

Dok djevojke odbrojavaju sate do finala i vrše svoje posljednje pripreme, krenulo je i glasanje za Miss televotinga BiH 2018

Avaz.ba

30.9.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+14

U sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli večeras će se održati izbor Miss BiH za Miss svijeta 2018. s početkom u 21 sat.

U finalnoj večeri biraju se Miss Bosne i Hercegovine 2018, prva i druga pratilja, Miss fotogeničnosti BiH, Miss Televotinga BiH, Miss Interneta, Miss Abc Fashion TV BiH 2017, te lenta Miss Visit Sarajevo 2018, koja se realizira pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Djevojke će se predstaviti i u odjeći za mlade "Shooter" i "Timeout", a nosit će reviju Anastasija Fashion-biznis i casual look.

U muzičkom dijelu programa učestvuju nastavnici i učenici iz Srednje muzičke škole "Čestimir Mirko Dušek" iz Tuzle, čijoj obnovi je posvećena ovogodišnja humanitarna akcija izbora Miss BiH pod nazivom "I mi hoćemo svoju školu".

Dok djevojke odbrojavaju sate do finala i vrše svoje posljednje pripreme, krenulo je i glasanje za Miss televotinga BiH 2018.

Ljiljana Krulj i Zlatan Jovanović će biti voditelji večerašnjeg programa uz direktan prijenos na Federalnoj televiziji.

Oficijelna modna kuća izbora Miss BiH 2018. je "Paradi Couture", dizajnerice Ernade Mujić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.