LJEPOTICE Kendal Džener i Džidži Hadid

Izgledaju brutalno: Dvije slavne manekenke vraćaju se na pistu "Victoria's Secreta"

Nijedna od njih dvije nije nosila prošlogodišnju reviju

Avaz.ba
23.10.2018 14:43

Foto: Instagram

Manekenke Kendal Džener (Kendall Jenner) i Džidži Hadid (Gigi) ipak će nositi ovogodišnju reviju brenda ''Victoria's Secret'' u Njujorku, iako se nisu našle na prvom popisu "anđelica", piše ''Harper's Bazaar''.

Manekenke vijest još nisu potvrdile, no to je umjesto njih napravio Brajan Advud (Brian Atwood), koji je dizajnirao cipele za reviju. Dizajner je na svom Instagramu podijelio uzbuđenje zbog revije i usput otkrio da će i njih dvije ''protutnjati'' pistom u njegovim cipelama.

Jedva čekam vidjeti ljepoticu Kendel u mojim cipelama na ''Victoria's Secret'' reviji... Ostalo je manje od mjesec - napisao je ispod fotografije Kendel s revije iz 2015. godine. 

Zatim je podijelio i fotku Hadid s revije iz 2016. godine.

Idemo, Džidža Hadid i ''Victoria's Secret''! Jedva čekam da vidite što smo vam pripremili - napisao je dizajner u opisu fotografije. 

Nijedna od njih dvije nije nosila prošlogodišnju reviju ''Victoria's Secreta'' u Šangaju. Džidža ju je morala preskočiti zbog problema s vizom za koje je navodno kriv njen rasistički ispad uoči revije, dok je Kendal imala sukob interesa jer je potpisala ugovor s konkurentnim brendom donjeg rublja.

S druge strana, Džidžina sestra Bela (Bella) nosila je dvije posljednje revije brenda, no još ju niko nije potvrdio za ovogodišnju.

NA VRH