LJEPOTICA Već potrošila oko 35.000 eura na operacije

Barbi ima gigantske grudi, ali i još jednu želju: Hoću pod nož, nisu dovoljno velike

U želji da izgleda kao plastična lutka, Katrina se ofarbala u plavo već u tinejdžerskim danima

Avaz.ba

Njena zaštitna boja je roza

Foto: Instagram


Katrina Loren (Catherina, 25) opsjednuta je plastičnom hirurgijom i idejom da postane Barbi (Barbie). Iz Indonezije je, ali zbog velikog broja intervencija teško da biste pogodili njenu nacionalnost.

Već je potrošila oko 35.000 eura na operacije, uključujući i ugradnju ogromnih silikona, zbog kojih danas nosi F-korpe grudnjaka.

- Imala sam tri operacije grudi, ali neuspješnu ugradnju implantata u zadnjicu. Više puta sam stavljala filere u usta i radila sam rinoplastiku nosa. Želim da ponovo odem pod nož. Četvrta operacija grudi zakazana je za septembar - rekla je ona.

U želji da izgleda kao plastična lutka, Katrina se ofarbala u plavo već u tinejdžerskim danima.

Vozi automobil koji je napravljen da izgleda kao igračka i čak farba krzno svog psa u roze.

- Moj stan je cijeli u roze boji, imam roze automobil, roze psa, tetovažu Barbi i želim da izgledam kao Barbi - priča Katrina.

- Mislim da je stvar ličnog izbora šta individuu čini sretnom. U mom slučaju to su operacije i da mislim da su dobre po mene. Imam dovoljno sreće da mogu da radim ono što me čini sretnom u konzervativnom muslimanskom društvu Indonezije - kaže ona.

Dnevna rutina modela sastoji se od igre s njenim psom Kendijem, manikira, tretmana kose i kupovine luksuznih roze stvari.

Katrina ima 131.000 pratilaca na Instagramu, a njen pas 1.000.  

- Sigurna sam da mnogo ljudi nikad nije vidjelo djevojku poput mene, naročito u Indoneziji. Momci uvijek žele da se slikaju sa mnom, ali žene, čini mi se, me ne vole, ali koga briga - kaže Katrina.

NA VRH

Podijeli članak na