LJEPOTICA

Anastasija Kvitko: Moja zadnjica je široka više od jednog metra

Ona tvrdi da nije imala niti jednu plastičnu operaciju, već da je svoje 'savršene obline' izgradila u teretani

Instagram

Avaz.ba

6.1.2019

Bit ću veća, ljepša i bolja od Kim Kardašijan (Kardashian), ovim putem je izazivam na dvoboj, rekla je Anastasija Kvitko (Anastasiya, 24), ruska manekenka koja svoje obline naziva 'potpuno prirodnima'.

Njena transformacija trajala je samo pet godina, a zadnjica joj je sada široka više od jednog metra, tačnije 105 centimetara.



Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+19

- Moje mjere su savršene, grudi su mi 96 centimetara, a struk 63 - objasnila je. Prije tri godine se iz Rusije preselila u Los Anđeles jer su je u domovini 'maltretirali' zbog njenog osebujnog izgleda.

Ako se usporede njene fotografije od prije, vidi se kako je njena zadnjica ekstremno zaobljena, a to je postigla tako da je uklonila skoro svu masnoću s leđa i redovito nosila steznik. No, ona tvrdi da nije imala niti jednu plastičnu operaciju, već da je svoje 'savršene obline' izgradila u teretani.

View this post on Instagram

Good morning ☀️

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

- Imala sam samo jednu operaciju, izvadili su mi slijepo crijevo. Modnoj agenciji sam bila predebela i htjeli su da smršavim. Ja sam im rekla 'ne' - ispričala je Kvitko, koja se manekenstvom počela baviti od 17. godine. Iako su je više puta 'uhvatili' kako je fotošopirala fotografije na Instagramu, ona i dalje tvrdi da je sve što se vidi prirodno.

- Moje tijelo je sportsko, mišići bokova su istrenirani, moja zadnjica je najljepša i nisam napravila nikakve plastične operacije na licu. A svi znaju šta je Kim napravili od svoje zadnjice - izjavila je.

Ne jede nikakvo meso, ni ribu ni piletinu, te izbjegava brzu hranu. Ipak, stručnjaci tvrde kako je ovakav izgled nemoguće postići bez plastične operacije.

- Da je ona, kako sama tvrdi, postigla ovakvo tijelo samo vježbajući, njeni mišići na leđima i trbuhu također bi se ravnomjerno 'povećavali' kao njena zadnjica - objasnili su. Anastasiju na Instagramu prati više od devet miliona fanova. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.