LJEPOTICE Laura Andrić, uspješna manekenka u Melburnu

Travničanka u vezi s australskim reli vozačem

Iz publike redovno bodri Frejzera Rosa

A. HODŽIĆ
16.02.2019 23:47

Laura Andrić, porijeklom iz Travnika, već nekoliko mjeseci ljubi australskog reli vozača Frejzera Rosa (Fraser Ross).

Andrić je velika podrška svom dečku na svim važnim sportskim događajima, s kojih često objavljuju zajedničke fotografije. Ljubavna veza s australskim vozačem Lauru je povukla s modnih pista i snimanja, pa je sve češće u publici reli utrka na kojima vjerno navija za Rosa, koji nerijetko osvaja prva tri mjesta.

Seksepilna manekenka, rođena u Melburnu, radila je za najveće modne brendove širom svijeta, a jedna od najznačajnijih kampanja bila je ona za „Nike“.

- Iako radim posao u industriji koji izgleda kao pogon, to je samo moj posao. Ja, zaista, vjerujem da ljepota dolazi iznutra. Neke od najljepših ljudi koje poznajem su takvi jer su dobri i puni ljubavi. Nisam imala nikakve plastične operacije, ali nikad ne znate šta se može dogoditi u budućnosti. Vjerujem da, ako će to zaista poboljšati vaš život i sreću, a vi to radite iz pravih razloga, onda to sigurno nema štete - rekla je Andrić svojevremeno.

Laura svake godine posjećuje našu zemlju, ali i susjednu Srbiju, u kojoj također ima rodbinu, a u posljednje vrijeme sve je aktivnija i njena karijera u polju marketinga. Mediji su zbog njenog prezimena i grada porijekla navodili da je u krvnom srodstvu s nobelovcem Ivom Andrićem, što ona nikada nije potvrdila.

NA VRH