LJEPOTICA Danas je burleska dama i san mnogih muškaraca

Ima tijelo od četvrt miliona dolara i važi za jednu od najljepših žena: Šok slijedi kada vidite kako je izgledala nekad

Avaz.ba
22.03.2019 12:59

Danas je burleska dama i san mnogih muškaraca. Ali niko do sada nije znao važan detalj iz njenog života.

Kasandra Kas (Cassandra Cass) ima 35 godina i zavidnu reputaciju izvođačice burleske na kojoj je radila godinama. Djeluje kao da je puna samopouzdanja i kao da nema nikakvih briga na svijetu. A nedavno je riješila da otkrije i da joj život nije bio nimalo glamurozan - sve dok ga sama nije uzela u svoje ruke.

  • Kasandra kao dječak
    Kasandra kao dječak

Ovako je Kasandra izgledala u djetinjstvu. Dječačić sa sela koji je svakodnevno trpio iživljavanje svog nasilnog i vrlo konzervativnog oca.

Na ovoj slici je sa svojom braćom. Prilično su se dobro slagali i bili prilično slični. Ali Kasandra je ipak željela nešto drugačije - da bude žena. Ona je rasla, a s njom i ta želja, pa je na kraju to otvoreno saopćila ocu. On je na to odgovorio tako što ju je razbaštinio i izbacio iz kuće.

  • Kasandra sa braćom
    Kasandra sa braćom

Spakovala se, sjela u kola i sa 18 godina otišla iz Ajove u Floridu. Tamo je lutala dok nije naišla na izvođačice burleske i shvatila da želi da im se pridruži. Radila je naporno i štedjela, a onda krenula s operacijama. Ukupno je sve koštalo oko 250.000 dolara, a između ostalog radila je zadnjicu, grudi, usne, jagodine i još niz stvari.

Sada je ne samo uspješna burleska izvođačica već i glumica u Holivudu. A svima ima da poruči samo jedno - da se uvijek odupiru diskriminaciji na bilo kojoj osnovi i da prate svoje snove.

Komentari

NA VRH