LJEPOTICA

Nisu joj vjerovali da je njena stražnjica prava pa je otišla kod plastičnog hirurga da je "opipa"

Naporno vježba u teretani i ide redovno na treninge

Dejzi Kič: Odlučila stati ukraj glasinama. Instagram

Avaz.ba

29.4.2019


Instagram zvijezda Dejzi Kič (Daisy Keech) ima skoro milion pratilaca na toj društvenoj mreži i hvali se da je prva stražnjica sa certifikatom.

Kič kaže da su joj toliko dozlogrdili komentari na račun njene stražnjice da je morala potražiti potvrdu ljekara da je ona prava i da nema silikone u stražnjici.




Tagovi



Zbog toga je Dejzi završila u britanskim medijima, a samu sebe zove 'breskvica Kič' i zahvaljujući stražnjici, gradi slavu na Instagramu. Njen je Instagram pun fotografija koje zaista oduzimaju dah.

Potvrdu da je njena stražnjica prava dao je dr. Gavami (Ghavami), kojem je ona zahvalila na Instagramu.

- Imam ispred sebe prirodnu, zategnutu, mišićavu djevojku koja ima genetski blagoslovljeno tijelo. Njena stražnjica je prava. Rekao sam joj da je mnogi mrze i govore joj da joj stražnjica nije prava pa sam riješio da joj dam certifikat koji to potvrđuje. Prirodna je iz više razloga. Prvo zbog njenih godina, nije rađala i njena stražnjica izgleda zategnuto i ima odličan volumen - rekao je hirurg. 

Ljekar je nju okrenuo ispred kamere i pokazao kako ona njenoj pozadini nema nikakvih tragova da je nešto rađeno na njoj. Potvrdio je da je ona mlada, ima zategnutu kožu i radi čučnjeve, jede meso i dobro izbalansiranu hranu i radi treninge snage.

Dejzi je tada promijenila svoj status na Instagramu i napisala u svojoj biografiji da ima certifikat za prirodno tijelo prvi put ikada izdat od  ljekara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.