INSTAGRAM

Pokušale su izmamiti uzdahe oblinama, ali svi su vidjeli samo koliko su ove slavne sestre fotošopirane

Ponose se time koliko se njihovi stilovi odijevanja i života razlikuju

Kendal i Kajli vrlo su bliske. Instagram

J. A. / Avaz Sport

2.11.2019

Najmlađe članice klana Kardašijan-Džener (Kardashian-Jenner), sestre Kajli (Kylie) i Kendal (Kendall), ponose se time koliko se njihovi stilovi odijevanja i života razlikuju. 

Kendal je čednija, mršava manekenka koja suvereno kroči modnim pistama, dok je Kajli raskošna dama neodoljivih atributa koja upravlja carstvom šminke.

Iako se bave drugačijim poslovima, Kendal i Kajli jako su bliske, pa su sada svoje fanove odlučile počastiti izazovnom fotografijama na Instagramu. Slikanje u minijaturnim krpicama nije im strano, a sada su pozirale zajedno u malenim gaćicama i otkrile sve svoje čari. 

Sigurni smo da su željele zadiviti pratioce svojim tijelima, ali od jednog pogleda na njihovu fotografiju svima je na pamet palo samo jedno - pretjerano su se fotošopirale. 

Naime, donji lijevi ugao fotografije izgleda vrlo čudno, a tjelesne proporcije ljepotica nisu skladne. Kendal ima jako veliku šaku, a ultratanak i definiran struk, dok potkoljenica Kajli izgleda pomalo bizarno uvećano. 

S obzirom na sve, ove seksi sestre dobile su manje lajkova nego što su očekivale, a iako su im mnogi i dalje izražavali divljenje u komentarima, neki su komentirali kako bi bilo bolje da se nauče koristiti Fotoshopom ako ga već misle koristiti, prenosi Dnevnik.hr.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.