LJEPOTICA

Bujnim dekolteom i mladošću zavela je vječnog neženju

Otkrila i svoje druge adute

Kamila Moron: Zanosna crnka. AFP

Avaz.ba

18.11.2019

Holivudski miljenik žena i jedan od najuspješnijih glumaca sadašnjice 44-godišnji Leonardo Dikaprio (DiCaprio) u sretnoj je vezi s 22-godišnjom manekenkom Kamilom Moron (Camila Morrone) već dvije godine, no njihova je veza često na meti kritika upravo zbog velike razlike u godinama.

Zanosna Kamila 22-godišnja je manekenka koja je Leonarda upoznala kada joj je bilo samo 10 godina. Tačnije, upoznao ih je njezin očuh, glumačka legenda Al Paćino (Pacino), koji je bio u vezi s njezinom majkom Lusila Solom (Lucila) osam godina. 

Kamila i Leonardo u vezi su od 2017. godine, a ozbiljno se šuška kako je upravo ova mlada dama uspjela nagnati Lea da poželi postati otac i oženiti se. Navodno su već razgovarali o zarukama, a njihovo svakodnevno zajedničko pojavljivanje u javnosti dokazuje da im u ljubavi cvatu ruže. 

Ljepotica je inače poznata po objavljivanju golišavih fotografija na Instagramu i čestom isticanju bujnog poprsja, no nedavno se na jednom ekskluzivnom partiju pojavila u za sebe neobičnoj odjevnoj kombinaciji.

U prvom planu tako su bile Kamiline noge, a ne grudi. Zanosna crnka u bijeloj ultrakratkoj haljinici je dokazala da doista ima savršeno tijelo, pa nije baš nikakvo čudno da je pod njezinim čarima pokleknuo i jedan od najvećih holivudskih zavodnika, prenosi Dnevnik.hr. 

Kamila Moron. AFP

View this post on Instagram

That was fun @jimmykimmellive #Kimmel #ABC

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

View this post on Instagram

tonight 💎

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.