ZANOSNOG IZGLEDA Atraktivne fotografije redovno objavljuje na Instagram

Sestra Luke Jovića prava je ljepotica, a evo gdje je nedavno bila u BiH

Pobijedila leukemiju i velika je podrška bratu

J. A. / Avaz.ba
02.12.2019 18:37

Milijana Jović: Veliki borac

Foto: Instagram

Napadač Real Madrida Luka Jović ima stariju sestru Milijanu, za koju je jako vezan. Milijana se iz rodne Bijeljine preselila u Beograd, gdje studira, a kad god ima vremena posjeti brata u Madridu.

Ona je ljepotica, ali prije svega veliki borac. Kao dijete je pobijedila tešku bolest, o čemu je Luka ranije govorio.

Kada sam imao devet ili deset godina moja sestra se razboljela. Rekli su joj da ima leukemiju, mnogo vremena je provela u bolnici i taj momenat je obilježio naše živote. Porodica nam je bila razdvojena, majka je bila sa sestrom u bolnici, a ja sa ocem i dedom i na trenizima u Zvezdi. Bilo je teško. Sjećam se osjećaja kada se vraćam iz Beograda u Batar poslije utakmice. Jednog dana je na putu moj otac pokupio strica i rođaka. Nismo znali šta se dešava i upali smo u veliko slavlje. Kod kuće nam je moja sestra pokazala papir na kome je pisalo da je izliječena - ispričao je Jović.

Milijana je sada sretna djevojka i zaljubljena je u Đorđa, a par je u oktobru posjetio i Bosnu i Hercegovinu. Sestra Luke Jovića i njen momak boravili su Mostaru, a fotografije sa Starog mosta, Milijana je objavila na svom Instagram profilu. 

View this post on Instagram

💕

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on

Komentari

NA VRH