LJEPOTICA

Najneobičnija manekenka na svijetu pokazala sve svoje draži

Danas joj brojne poslovne ponude pljušte sa svih strana

Vini Harlou: Zablistala u bikiniju. Instagram

Avaz.ba

3.1.2020

Kanadska manekenka Vini Harlou (Winnie Harlow, 25) jedna je od najuspješnijih manekenki na svijetu. Danas joj brojne poslovne ponude pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo tako. 

Jedan od razloga bio je i taj što Vini boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Naime, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

No, uprkos tome što joj je gotovo cijelo tijelo prekirveno bijelim mrljama, ova 25-godišnja djevojka itekako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor brojnim djevojkama.

Blagdanski period ove je zime Vini odlučila provesti na suncu Majamiju, gdje su je fotografi uhvatili kako se sunča i pozira na plaži. Ljepotica je na sebi imala samo maleni bež bikini koji joj je savršeno istaknuo grudi i vitko tijelo. Duga crna kosa slobodno joj je padala niz tijelo, prenosi Dnevnik.hr.

Iako definitivno odudara od prosječne manekenke, upravo ju je njena posebnost učinila jednom od najprepoznatljivijih modela današnjice. Kada vidite koliko je lijepa na ovim fotografijama, odmah će vam biti jasno zašto je tako. 

View this post on Instagram

Brought sand to the beach 🏝

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.