ŽIVA BARBIKA

Opsjednuta izgledom Barbike: Potrošila preko 150 hiljada dolara na operacije da bi ovako izgledala

Oduvijek je sanjala kako će jednog dana izgledati poput pravih barbika

Barbara Luna. NORTHFOTO

L. M. / Avaz.ba

8.7.2020

Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom

Model Barbara Luna Sipos (22) iz Budimpešte opsjednuta je izgledom barbike te je svoju transformaciju u lutku započela vrlo rano. Oduvijek je sanjala kako će jednog dana izgledati poput pravih barbika. 
- Uvijek sam htjela izgledati poput lika iz bajke ili ljudske lutke. Moje prvo sjećanje iz djetinjstva je igranje s lutkama Barbie, a svoju transformaciju u lutku započela sam sa 17 godina - govori manekenka. 



Bivši suprug plaćao operacije

Barbara. Instagram

Njezin bivši suprug 'iskeširao' je više od 150.000 dolara na njezin sadašnji izgled, a Barbara sad govori kako ne može naći stalni posao jer se muškarci ne znaju ponašati u društvu 'vruće djevojke'.

Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom.  

- Shvatila sam da taj posao nije za mene jer živim u društvu u kojem vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili dobije višu poziciju bez da naruši svoj ugled, što nisam htjela. To je jer živimo u patrijarhalnom društvu, voljeli to ili ne - rekla je.

Iako su se razveli, Barbara kaže da je njezin bivši suprug volio njezin izgled pa joj je zbog toga i plaćao brojne operacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.