INSTAGRAM

Ona je Instagram model koji ruši sve predrasude

Džem Volfi postala je uzor mnogima

Jem Wolfie. OnlyFans

Avaz.ba

23.7.2020

U prošloj godini Džem Volfi (Jem Wolfie) je samo sa svoje OnlyFans stranice ostvarila višemilionski prihod - gdje fanovi plaćaju mjesečnu naknadu za pristup ekskluzivnim sadržajima. Ostvarila se kao uspješna i samostalna žena i sa svojih 28 godina napravila zavidnu karijeru modela. Ali ono što joj donosi radost i sreću jeste svakodnevno pomaganje napuštenim psima.

- Živim kao da sam siromašna i to je važno znati. Živim skroman život; ne kupujem ništa za sebe -  izjavila je ona.

- Sretnija sam nego ikada, jer sve što sam ikad željela jeste kuća u koju mogu imati pse. Nikad to nisam uspjela ostvariti, ali trenutno gradim kuću tako da mogu udomiti što više pasa.

I sama kaže da je teško objasniti na koji tačno način ona zarađuje, ali jedno je sigurno - ona nije influencer. Ne voli da je nazivaju influenserom. - Nikada za sebe ne bih rekla da utječem na nečije mišljenje i život. Svako ima pravo na vlastiti stav i vlastiti način života.

Kaže da je mnogo zahvalna brojnim pratiocima, jer pomoći njih je uspjela izgraditi svoju karijeru, a sigurna je da će joj pomoći i u ideji o pomaganju nezbrinutim psima.

-Obožavam Instagram. Kreativna sam, umjetnik sam: slikam, crtam, stvaram muziku. Na Instagramu nema ograničenja koliko možete biti kreativni. Zato je to moja oaza sreće - kazala je.

- Znam da se veći dio sadržaja temelji na mom izgledu, ali sve dok imam publiku, mogu raditi sve što poželim - zaključuje.

Jem Wolfie. OnlyFans

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.