LJEPOTICE

Savršen izgled u 53. godini: Što jede i kako vježba Hali Beri?

Majka troje djece oduvijek se mogla pohvaliti svojim savršenim izgledom i isklesanom figurom

Halle Berry ima 53 godine i izgleda bolje nego ikad. Instagram

Avaz.ba

31.7.2020

Hali Beri (Halle Berry) ima 53 godine i izgleda – bolje nego ikad! Istina je, ova Oscarovka i osvajačica više filmskih nagrada Emmy i Zlatni globus te majka troje djece oduvijek se mogla pohvaliti svojim savršenim izgledom i isklesanom figurom, no ono što je Berry postigla tijekom posljednjih mjeseci, a u sklopu priprema za ulogu MMA borkinje u filmu Bruised zaista je – impresivno!

- Nema boljeg osjećaja od postavljanja cilja i njegovog ostvarenja! Jedan od mojih ciljeva su bili isklesani trbušnjaci i napokon sam došla do njih! Osjećaj je nestvaran - napisala je Hali uz sliku trbušnjaka te pozvala sve pratitelje da imaju ciljeve i bore se za njihovo ostvarenje.

Kako je Hali Beri postigla ovaj izgled?

Svi treninzi i prehrambene navike koje upražnjava Halle Berry, a koji su je doveli do ovako savršenog izgleda nabrojani su u nastavku:

Vježbe za cijelo tijelo s naglaskom na aktivaciju corea 

Treninzi ove glumice uključuju višezglobne vježbe poput čučnjeva i iskoraka koje uključuju mišiće corea kao stabilizatore pokreta. Uz ovo, u trening su uključene različite varijante plankova za koje napominje da su „učinili razliku i značajno utjecali na jakost i izgled njezinog trbuha“.

Primjer treninga cijeloga tijela koji izvodi Hali Beri sastoji se od samo dvije vježbe koje se rade uzastopno u padajućoj seriji:

40 iskoraka s biceps pregibom s ručnim i nožnim utezima  

20 čučnjeva s potiskom iznad glave (trusters), s booty bandom i bučicama u rukama

38 iskoraka s biceps pregibom

19 čučnjeva s potiskom iznad glave

36 iskoraka s biceps pregibom

18 čučnjeva s potiskom iznad glave

….nastavite padajuću seriju do nule.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.