UZOR MNOGIMA

Vatrena Venecuelanka vodi bitku sa opasnom bolešću, ali to za nju nije izgovor

Ariana ima zdravstveno stanje koje se naziva hipotireoza

Ariana James. Pinterest

Avaz.ba

18.8.2020

Ariana Džejms (Ariana James) je fitness i bikini model. Rođena je u Venecueli, ali se kasnije preselila u Kolumbiju kako bi započela karijeru modela.

Ariana je provela neko vrijeme baveći se manekenstvom, ali na kraju je morala ostaviti karijeru modela da se fokusira na svoje fakultetske obaveze. Međutim, ovo razdoblje nije dugo trajalo, te se Ariana ubrzo vratila modelingu; shvativši da je njena strast bila prejaka, da bi propustila priliku da postane manekenka.




Ariana James. Instagram

Ariana ima zdravstveno stanje koje se naziva hipotireoza. Zbog toga njeno tijelo proizvodi mnogo manje hormona štitnjače nego što bi trebalo. To uzrokuje niz simptoma. Uključujući slab imunološki sistem, debljanje, periode ekstremnog umora itd. Međutim, Ariana ne dopušta da joj ovo stanje bude izgovor da ne radi na svojim ciljevima. U teretani ima strogu i dosljednu disciplinu, trenira i do šest puta sedmično, bez obzira kako se osjećala.

Ariana mora voditi stalnu bitku sa svojim niskim nivoima hormona štitnjače, što znači da joj je lako da dobije kilograme i da brzo izgubi puno energije. Zbog toga Ariana pazi na svoju dijetu, izbjegavajući sve što sadrži zasićene masti ili jednostavne ugljikohidrate.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.