LJEPOTICE

Supruga Serhija Ramosa pokazala vitko tijelo samo mjesec nakon poroda

Nogometaš i ljepotica na Instagramu su podijelili fotografiju iz večernjeg izlaska

Proslavili osmu godišnjicu braka. Twitter

Z. K. / Avaz.ba

23.8.2020

Pilar Rubio, lijepa supruga Serhija Ramosa (Sergio), pokazala je nevjerojatno vitku liniju samo mjesec nakon poroda. Nogometaš i ljepotica na Instagramu su podijelili fotografiju iz večernjeg izlaska, a u opisu su otkrili da je povod bila njihova osma godišnjica. 

- Ono što nas čini sretnima nije samo to što cijenom ono što imamo zajedničko, već i ono što nas čini različitima i po čemu se nadopunjujemo. Osam godina imamo krug ljubavi, prijateljstva i porodicu. Hvala ti što si moj dio. Volim te - napisala ja Pilar uz fotografiju.  

Sergio je podijelio istu fotku i uz nju objavio sličan emotivan tekst.


- Osam godina se veselim što ćemo zajedno provesti ostatak života. Ljubav, poštovanje i predanost. S našom djecom ćemo nastaviti graditi ovu predivnu porodicu. Volim te, živote moj - napisao je.

Pilar na fotografiji pozira u uskoj zelenoj haljini koja ističe njenu nevjerojatno vitku liniju samo mjesec nakon što je rodila njihovo četvrto dijete. Lijepa 42-godišnjakinja istaknula je struk na kojoj bi joj pozavidjele mnoge žene. Pilar je već prije sedam dana objavila fotografiju u badiću na kojoj je pokazala ravan trbuh.

Njen izgled na fotografiji iz porodilišta privukao je puno pozornosti, a mnogi su joj komentirali da ne mogu vjerovati kako dobro izgleda odmah nakon poroda. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.