SLAVNA GLUMICA

Hali Beri sa 54 godine izgleda bolje nego ikad: Otkrila tajnu svog izgleda

Motivacija je ključnja za postizanje ciljeva

Halle Berry. Instagram Printscreen

Avaz.ba

25.8.2020

Hali Beri (Halle Berry) je 54-godišnja glumica koja je naglasila koliko je motivacija ključnja za postizanje ciljeva kod vježbanja, a njeni istaknuti mišići savršen su primjer za to.

- Sretan #FitnessFriday svima !! Motivacija je ključna ovih dana, i dok @peterleethomas i ja često vježbamo bez muzike, dobra muzika može biti dodatna motivacija! Dakle, danas dijelimo svoj #SummerPlaylist, odnosno pjesme uz koje smo se znojili cijelo ljeto - stoji u opisu fotografije na Instagramu.

Glumica je pokazala svoju zavidnu figuru u kupaćem kostimu ovo ljeto kada je napunila 54 godine i svoj poseban dan proslavila sa zagonetnim prijateljeljem u Vegasu.

Majka dvoje djece sada je isklesanija nego ikad nakon višemjesečnih priprema za novi film mješovitih borilačkih vještina, u kojem glumi bivšu borkinju ​​koja se bori za skrbništvo nad djetetom i oživljava svoju karijeru, a premijera filma će biti slj

Nedavno je otkrila da je njen isklesani trbuh rezultat stroge prehrane i vježbanja dugi niz godina. Hali je u jednom intervjuu izjavila da ne postoji prečica, samo naporan rad i predanost. 

- Jako je bitno šta jedete, ali i dosljednost - kazala je glumica za "The Sun".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.