UZOR MNOGIMA

Njena figura joj je pomogla da postigne sve svoje ciljeve

Uz interesovanje za sport, Viktoria Kej se također bavila manekenstvom

Viktoria Kej. Instagram

Avaz.ba

26.8.2020

Viktoria Kej (Viktoria Kay) je fitnes model i video blogerica iz Los Anđelesa (Los Angeles), kalifornija (California). Još dok je bila dijete Viktoria je obožavala sport i aktivnosti na otvorenom.

Uporedo sa strašću za sportom, Viktorija je počela obraćati pažnju na čari modelinga. Kao tinejdžerka počela je sanjati o tome da postane profesionalni model. S 21 godinom ona je to i postigla.


Viktoria Kej. Instagram

Viktoria Kej živi i radi u Los Anđelesu, ali porijeklom je iz Evrope. Rođena je u Budimpešti, a odrastala u Njemačkoj. U svojoj mladosti i tokom adolescencije, Viktoria je uživala u sportu. Također, igrala je tenis dugi niz godina.

Uz interesovanje za sport, Viktoria se također bavila manekenstvom. To je postalo ozbiljnije kako je odrastala, te je kasnije Viktoria shvatila da želi da se bavi manekenstvom. Tada je odlučila da se preseli u Los Anđeles, kako bi pronašla veće mogućnosti napretka. Viktoria je bila potpuno sama u svojoj odluci, te priznaje kako je ovo bila jedna od najtežih odluka koje je ikada donijela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.