ODUZIMAJU DAH

Lepa Brena i Nina Badrić opet u bikinijima: Tijela za divljenje

Ne zna se koja je dobila laskavije komplimente na račun izgleda, na kakvom bi im pozavidjele i puno mlađe žene

Lepa Brena i Nina Badrić. Instagram

Piše: Avaz.ba

30.8.2020

Najveća zvijezda bivše Jugoslavije već dva mjeseca uživa na krstarenju. Nakon Monaca i Italije, na red je došla Hrvatska. Lepa Brena (59) trenutačno obilazi hrvatske otoke, a na društvenim mrežama objavila je kako uživa u ljepotama Korčule, Orebića, Visa i Hvara.


Na odmoru joj se pridružila i mlađa kolegica Nina Badrić (48), s kojom je Brena već pozirala na fotografijama. Njih dvije ponovno su očarale novim bikini izdanjima, koja je na Instagramu objavila srpska pjevačica.


Kakvo tijelo u 60. godini!

- Sreća se nalazi u svemu. Treba je samo znati i prepoznati, napisala je Brena uz fotogaleriju u kojoj su njezini pratitelji imali prilike vidjeti tko joj sve pravi društvo na ljetovanju, kakvim se delicijama gosti, a naročitu pažnju izazvala je njena figura u kupaćim kostimima.



Lepa Brena pozira. Instagram

- Brena izgleda kao milijun dolara. Ajde ove mlade tetke s estrade nek se ugledaju na našu Brenu, kako žena ima sve – od para, zgodnoće, mozga i ne folira se”, “Koji prelijepi ručni mišići… onako dugački, lijepo obilježeni mišići… dekolte istreniran, stav i ramena savršeni!!! Guza, i ona perfektna!! Noge kao i prije 30 godina… Ubijaš, Brenooo!”, laskaju joj fanovi.


Nina također ‘ubija’ izgledom

A zavidnim “beach bodyjem” može se pohvaliti i naša Nina. Badrić je također objavila nove fotke s plaže, a na njima je promijenila nekoliko zanimljivih jednodijelnih badića. Ni njezini obožavatelji nisu štedjeli na komplimentima.

- Otkada si ti na Hvaru, otok je bogatiji za još jednu prirodnu ljepotu”, “Uvijek si jako lijepa i zgodna”, “Predivna, nježna, ženstvena…”, “Prekrasna žena s anđeoskim glasom”, “Ljepoto, baš ti dobro stoji odmor i more”, samo su neki od komentara na Ninine slike.


Nina Badrić. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.