NIJE NA TATU

Kćerka Zdravka Čolića prava je zvijezda Instagrama

Vjerojatno je i zahvaljujući poznatom prezimenu dobila dodatne pratitelje, no svemu nisu odmogle ni njene fotografije

Avaz.ba

Zdravko Čolić

Foto: Arhiv


I dok se Čolić cijelu svoju karijeru trudio držati porodicu podalje od medija te je tek u rijetkim istupima pokazivao suprugu Aleksandru i kćeri Unu i Laru, njegova starija nasljednica, 18-godišnja Una baš poput većine svojih vršnjaka svoj je život odlučila dijeliti javno, putem Instagrama

Opis: Una Čolić

Instagram

Na Instagramu 18-godišnju Unu Čolić prati gotovo 27 hiljada ljudi, a ona na njemu objavljuje svoje fotografije, baš poput mnogih svojih vršnjakinja. No ono što je razlikuje od ostalih to je što je njen otac jedan od najpoznatijih pjevača s ovih prostora, Zdravko Čolić. Vjerojatno je i zahvaljujući poznatom prezimenu dobila dodatne pratitelje, no svemu nisu odmogle ni njene fotografije.

View this post on Instagram

Sunkissed✨

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on

Opis: Una Čolić

Instagram

Naime 18-godišnja Una Čolić voli privlačiti pažnju fotografijama na kojima redovito pozira ili u kupaćim kostimima ili u minijaturnim kombinacijama. Čolićeva starija kći trenutno uživa na umjetno stvorenom otoku Ada Bojana u Crnoj Gori, odakle je objavila i nekoliko fotografija, a komentari su raznoliki.

View this post on Instagram

🦀

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on

Opis: Una Čolić

Instagram

I dok joj neki komplimentiraju i uspoređuju je s ocem, ima i onih koji joj baš i nisu blagonakloni, no Una se ne zamara time.

Opis: Una Čolić

Instagram

Zdravko Čolić dobio je 18-godišnju Unu i pet godina mlađu Laru u braku s drugom suprugom Aleksandrom, s kojom se vjenčao 2001. godine. Kako pišu srpski mediji, Una je navodno pohađala privatnu gimnaziju na beogradskom Košutnjaku, koju je Čolić platio 50 tisuća eura, a dok nije položila vozački ispit, imala je i svog privatnog vozača.

NA VRH

Podijeli članak na