POTPUNA TRANSFORMACIJA

Izgubila je 22 kilograma, a nije ni ušla u teretanu

Sada se ona može pohvaliti sa 106.000 pratilaca na Instagramu

Angel Bowyer. Instagram

Avaz.ba

21.9.2020

Ejndžl Bojer (Angel Bowyer) (22) počela se debljati zbog svojih loših prehrambenih navika. Njena prehrana sastojala se uglavnom od brze hrane. U dvije godine nije pojela ništa zeleno. Međutim, prije tri godine Ejndžl je odlučila promijeniti svoj životni stil i usredotočiti se na kondiciju. Nažalost, previše je bila uplašena da bi krenula u teretanu, pa je vježbala samo na otvorenom i u kući.  

Unatoč tome, ona je postigla odlične rezultate radeći HIIT treninge i vježbe s tjelesnom težinom. Izgubila je 22 kilograma i to bez teretane.

- Počela sam polako s jednim treningom sedmično i polako sam ih povećavala. Počela sam vježbati pet puta sedmično. Također sam pretraživala i čitala članke u časopisima o vježbama u teretani i pratila ih kako bih stvorila one koje mi odgovaraju - rekla je Ejndžl.


Angel Bowyer. Instagram

Sada se ona može pohvaliti sa 106.000 pratilaca na Instagramu, gdje pokazuje svoju impresivnu novu tjelesnu građu i dijeli savjete za vježbanje.

Ona na društvenim mrežama ne pokazuje samo svoje tijelo, već želi i potaknuti druge da uvrste zdrave namirnice u svoj jelovnik.

Fokusirana je na zdravu prehranu s puno proteina poput piletine, govedine i kikiriki putera. Ali i dalje uživa ​​u namirnicama koje baš i nisu zdrave, poput sladoleda.

- Polako. Mali koraci su bitni - savjetuje Ejndžl, prenosi Fox News.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.