KAŽE DA JE SADA SRETNIJA

Napustila crkvu pa popularnost stekla online

S oltara je preselila na Instagram, a zatim i na aplikaciju "OnlyFans", gdje njeni pratitelji plaćaju kako bi gledali njezine privatne fotografije i videouratke

Piše: Avaz.ba
  • Na društvenim je mrežama brzo pronašla zainteresirane za sadržaj koji objavljuje

    Na društvenim je mrežama brzo pronašla zainteresirane za sadržaj koji objavljuje

    Foto: Instagram


Nekadašnja pastorica Nikol Mičel (Nikole Mitchell) (36) postala je hit na internetu nakon što je crkvu zamijenila društvenim mrežama i jednom posve drugačijom karijerom.

S oltara je preselila na Instagram, a zatim i na aplikaciju "OnlyFans", gdje njeni pratitelji plaćaju kako bi gledali njezine privatne fotografije i videouratke. 

Mičel je kazala kako je odgojena u strogoj kršćanskoj porodici, no da je u nekom trenutku shvatila kako to više nije život koji je ispunjava te da osjeća kako joj je takav svjetonazor 'ugušio snove'.

Priznala je uskoro kako je biseksualna, počela se baviti erotskim plesom, a na društvenim je mrežama brzo pronašla zainteresirane za sadržaj koji objavljuje. Iako je golišavih fotografija na internetu sasvim dovoljno i bez Nikol, u njezinom je slučaju presudila dijametralno suprotna životna prošlost te velika preobrazba, koje su joj donijele popularnost.

  • Mičel je kazala kako je odgojena u strogoj kršćanskoj porodici

    Mičel je kazala kako je odgojena u strogoj kršćanskoj porodici

    Foto: Instagram


NA VRH

Podijeli članak na