ODMOR U AFRICI

Demi Rouz u seksi korzetu otkrila atribute, samo za one snažnog srca

Na Instagramu je prati više od 15 miliona ljudi, a većina onih koji su joj komentirali tu objavu pisali su da se preoskudno odjenula

Demi Rouz: Pobjegla u Afriku. Instagram

L. K. P.

15.12.2020

Manekenka Demi Rouz (Rose, 25) dugo je stajala kući zbog pandemije koronavirusa, bojala se da se i ona ne zarazi, ali sada je očito ta bojazan iza nje. Ovih dana posjetila je Afriku, točnije, Tanzaniju.

- Ovo mi je bio najbolji dan u životu. Najbolja ekipa. Afriko, predivna si - napisala je influenserica.

Na Instagramu je prati više od 15 miliona ljudi, a većina onih koji su joj komentirali tu objavu pisali su da se preoskudno odjenula. Eh, očito nisu znali da Demi može "potegnuti" još i jače.


Već idući dan pozirala je u korzetu, koji je u usmjerio pažnju mnogih na njenu bujnu stražnjicu. Doduše, objavila je dvije fotografije, a na drugoj je fokus na grudima tako da su joj veće šanse da će oraspoložiti sve koji je prate.

- Ja ću vas voditi kroz safari - pojasnila je Demi. Nije baš trebala nagovarati pratitelje da im ona bude vođa, u komentarima su se dobrovoljci sami "prijavili".

- Može, idem s tobom i na kraj svijeta ako treba - komentirao je jedan, a drugi je dodao:

- Izaberi mene i bit ćeš najsretnija ikad. Savršen smo par.

Demi gotovo nikad ne reaguje na komplimente ili kritike onih koji je prate jer ih ne naprosto previše, ali u nekoliko navrata je istaknula da se od srca nasmijala pročitavši ponude za brak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.