NOVA LJUBAV

Influenserica Zorannah opet zavela nogometaša

Zorannah i nogometaš Boban Nikolov u vezi su od februara prošle godine, a upoznali su se u zajedničkom društvu, prije samog početka pandemije

Influenserica Zorana Jovanović Zorannah. Instagram

L. Karahmet - Pujagić

4.1.2021

Influenserica Zorana Jovanović Zorannah, prema pisanju srbijanskih medija, već skoro godinu dana uživa u vezi s reprezentativcem Sjeverne Makedonije Bobanom Nikolovim, koji trenutno igra za jedan mađarski klub.

Zorannah i nogometaš Boban Nikolov u vezi su od februara prošle godine, a upoznali su se u zajedničkom društvu, prije samog početka pandemije. Kako se navodi, ona je više puta odlazila kod njega u posjetu u Budimpeštu, nakon završetka karantina u Srbiji i kad je to epidemiološka situacija dozvoljavala, što je i ona sama potvrdila u jednom od svojih videa krajem oktobra prošle godine.



- Bila sam u Budimpešti tri dana i kupila sam neke stvari - rekla je uz zagonetni osmjeh u videu Zorannah.

Ipak, poslednjih dana 2020. godine par je počeo da se otkriva na društvenim mrežama. Naime, na jednoj od fotografija koje je blogerica postavila, u komentarima, emotikon srca poslao joj je upravo Nikolov, na šta mu je ona odgovorila takođe srcem.



Poslednjeg dana stare godine, na svom Instagram storiju je postavila fotografiju na kojoj je tajanstveni muškarac grli. Lice mu se nije vidjelo, ali ukoliko se uporedi s Bobanom, vidi se da ruka pripada upravo nogometašu.


Ovo je, kako se dalje navodi, potvrdila i Zoranina kolegica blogerica, koja je zamolila da joj se ne pominje ime.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.