BIVŠA MANEKENKA

Barbara Šegetin o vezi s Damirom Džumhurom: Osvojio me dobrotom

Upoznali se preko zajedničkih prijatelja. Naravno da ću biti vjerna podrška iz publike, kao i do sada. Upoznala Džumhurovu porodicu

Piše: A. Hodžić

12.1.2021

Šegetin: Uskoro ponovo u Sarajevu. Avaz

Vijest da najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur ljubi nekadašnju hrvatsku manekenku Barbaru Šegetin odjeknula je regijom. U romansi uživaju već duže vrijeme, a nedavno su imali priliku da se potpuno posvete jedno drugom i osjete pravu bliskost s obzirom na to da su provodili vrijeme zajedno u karantinu. No, sada se Damir opet vratio tenisu i plasirao u polufinale kvalifikacija prvog gren slema sezone Australian Opena.

Samo za „Dnevni avaz“ zvijezda nekadašnjeg regionalnog “Big Brothera” otkrila je detalje veze s našim sportistom te kako provode vrijeme skupa.



Posjeta Sarajevu

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja prije nekoliko mjeseci. Nažalost, trenutno ne odmaramo, Damir je imao treninge svaki dan, pripremao se za mečeve – rekla nam je Šegetin.

S obzirom na to da Damirova porodica živi u Sarajevu, par je, izgleda, imao priliku da uživa u rodnom gradu tenisera te upozna njegove roditelje i brata.


Šegetin: Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Instagram

- U Sarajevu smo bili nedavno, ali svakako ćemo doći uskoro, čim nam obaveze to budu dozvolile – otkrila nam je nekadašnja manekenka.



Filmovi i karte

Poznato je da su partnerice tenisera miljenice reditelja prijenosa turnira pa vjerujemo da će i ljepša polovina našeg teniskog asa često krasiti televizijske prijemnike širom svijeta. Za naš list Šegetin otkriva šta ju je to najviše privuklo kod našeg sportiste.

- Damir je prije svega dobar čovjek, što je, mislim, najvažnije, pažljiv je i to mi se veoma sviđa. Naravno da ću biti vjerna podrška iz publike, kao i do sada. U karantinu poslije treninga gledamo filmove, igramo karte – zaključila je hrvatska ljepotica.




Miljenik manekenki



Naš teniser do sada je bio u vezi s nekoliko dama iz svijeta poznatih. Prva od njih bila je manekenka Dejana Živković, a utjehu poslije raskida pronašao je u Heleni Topalović, kćerki pjevača Milana Topalovića Topalka. U medijima se šuškalo kako je ljubio i pjevačicu Rialdu Karahasanović, koja se sada nalazi u rijalitiju “Zadruga”.



Šegetin: Damir je prije svega dobar čovjek. Instagram

Mrzi nekulturu


U jednom intervjuu Barbara je otkrila da je kod muškarca odbija lijenost, mrzi kad je neradnik, ne voli aljkavost, nekulturu i foliranje. Ona je inače nedavno raskinula zaruke. Misteriozni Lazar zaprosio ju je u beogradskom hotelu, a šokirana Barbara zaplakala je od sreće i odmah pristala bez premišljanja. Ipak, ljubav je kasnije "pukla".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.