PLATINASTA LJEPOTICA

Zbog uskog kombinezona napravila pravu pometnju na pumpi

Reperica je viđena u uskom crnom kombinezonu koji je istaknuo njezinu bujnu pozadinu

Reperica je viđena u uskom crnom kombinezonu. Instagram

A. Č.

8.2.2021

Igi Azalea (Iggy, 30) privlačila je pozornost posljednjih godinu šuškanjem da je rodila što je na kraju i potvrdila

Platinasta ljepotica se probila u pretežito reperskom svijetu 2014., no kasnije je umjesto muzike u fokusu bio njen izgled, odnosno izražene obline. Tako je bilo i prošlog vikenda kada se pojavila na benzinskoj postaji u Los Angelesu.

Reperica je viđena u uskom crnom kombinezonu koji je istaknuo njezinu bujnu pozadinu. Azalea ga je uskladila s crnim čizmama, a privlačila je poglede dok je točila gorivo u svoj auto i išla platiti račun. 

Inače, reperica svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije u seksi izdanju i uvijek je ušminkana, a često svoje objave kasnije briše zbog negativnih komentara ili jer nije više zadovoljna kako su ispale.

Iggy je 2015. priznala da je povećala grudi, a stručnjaci za plastičnu hirurgiju tvrde da je sređivala i stražnjicu. Osim izgledom privlačila je pažnju i ljubavnim životom.

Bila je u vezi s reperom A$AP Rockyjem i htjela mu dokazati koliko ga voli, pa je tetovirala njegovo ime na prst. No, prekinuli su i morala ju je dati ukloniti. Nije imala sreće ni sa zaručnikom, košarkašem Nickom Youngom koji ju je javno osramotio kada je procurila snimka na kojoj se pohvalio da joj nije vjeran.

Azalea je od kraja 2018. u vezi s reperom Playboi Cartijem i par je dobio sinčića Onyxa Kellyja. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.