OTVORILA DUŠU

Irina Šajk: Maskirani čovjek držao je pištolj na mojoj glavi

Želim da moja kći zna da njezina majka ima posao u svom životu, jer želim odgojiti snažnu ženu, rekla je Šajk

Šajk: Opisala traumatično iskustvo. Agencije

A. Č.

21.3.2021

Poznata i uspješna ruska manekenka Irina Šajk (Irina Shayk, 35) otvorila je dušu i opisala traumatično iskustvo koje je doživjela kada je imala samo šest godina. 

Njezino lice krasi najnoviji broj britanskog magazina Vogue za koji je ispričala nemili događaj iz djetinjstva zbog kojeg i danas ima problema.

- Kada sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletjela na tri maskirana muškarca, od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca. Možda zato nemam puno prijatelja, teško vjerujem ljudima - rekla je Šajk.

Ranije nisam govorila o ovoj temi, dodala je nakon što je dugo godina šutjela.

Ruskinja je imala teško odrastanje, a oca je izgubila s 14 godina. Cijelo svoje djetinjstvo živjela je u siromaštvu, ali danas Irina živi u potpunosti drugačije. 

- Sami smo uzgajali povrće, zimi smo imali krompir, mrkvu, sve što nam je bilo potrebno da preživimo - rekla je Šajk koja je početkom juna 2019., nakon četiri godine veze prekinula s Bredli Kuperom (Bradley Cooper, 45) s kojim ima kćerkicu Leu De Seine. 

S obzirom na to da je Irina imala teško djetinjstvo, njezina želja i svakodnevica su da svojoj kćeri priušti lijepe uspomene.

- Želim da moja kći zna da njezina majka ima posao u svom životu, jer želim odgojiti snažnu ženu. Pokloni i hrana ne dolaze sami od sebe - zaključila manekenka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.