LJEPOTICA U ŠPANIJI

Fani Stipković fanove počastila izazovnom fotografijom i poslala poruku

"Život je ples", napisala je Fani uz fotografiju snimljenu u Sevilji

Stipković: Lijepa Korčulanka. Instagram

L. K. P.

16.5.2021


Novinarka i televizijska voditeljica, 37-godišnja Korčulanka Fani Stipković iduće godine će obilježiti deset godina od kad se preselila u Madrid, a svoje fanove na društvenim mrežama svako malo "počasti" ponekom izazovnom fotografijom.

Nekad je osvajala modne piste, no odavno ih je zamijenila svojom velikom ljubavi, novinarstvom, pa je karijeru nakon emisije "Red Carpet" na Novoj TV uspješno nastavila graditi u inozemstvu. Točnije u Madridu, u kojem je ova svestrana Korčulanka na Europskom sveučilištu magistrirala produkciju i televizijski menadžment, a specijalizirala se za TV priloge, reportaže i dokumentarce o sportu, gastronomiji i fitnesu, te u kojem je nastavila raditi i živjeti.


Fani je dobila ulogu voditeljice sedmičnih vijesti IFFHS-a, u kojima svake sedmice objavljuju videe s novim statistikama i rezultatima unutar Federacije. Podsjetimo, Španija je zemlja koju je, ranije je izjavila, odabrala jer je htjela "bolju karijeru, živjeti u inozemstvu, imati puno više iskustva, internacionalnu karijeru, poznavati svijet i "proširiti" sebe u svakom smislu". Ali Hrvatska je za nju, istaknula je, uvijek bila i uvijek će biti apsolutni broj jedan.


Uspješna je čega god se dohvati, bilo da hoda pistama, bilo da odrađuje modne kampanje, razgovara s velikim svjetskim facama, bori se za prava životinja...


Fani je izuzetno aktivna i na društvenoj mreži Instagram gdje je sa svojim fanovima podijelila fotografiju na kojoj izgleda zanosno. Seksipil novinarke dodatno je naglasila posve pripijena haljina u boji kože.


"Život je ples", napisala je Fani uz fotografiju snimljenu u Sevilji, a osim što je izazvala oduševljenje svojih fanova, Stipković je dobila i kompliment od kolegice, sportske novinarke Mirte Šurjak, a koja joj je kratko napisala: "Guapita (ljepotice)".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.