ŽENA IZ MUŠKIH SNOVA

Ona zavodi samo slavne i bogate muškarce, evo koga je uspjela obrlatiti

L. K. P.

24.9.2021

Šantel Džefriz - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1


Šantel Džefriz (Chantel Jeffries) je DJ i manekenka iz Amerike, ali i dalje je najpoznatija po svojim ljubavnim avanturama sa slavnim i bpgatim muškarcima, a upravo su je takve romanse i lansirale u svijet šoubiznisa.

Sama je otvoreno priznala da muškarce bez statusa i ne uzima u razmatranje.

Afera koja je zaista proslavila i učinila je svjetski poznatom jeste ona sa Džastinim Biberom (Justin). Ova romansa je bila kratka, ali dovoljna da podigne prašinu, a okončala se ni manje ni više hapšenjem.

Šantel je bila sa pjevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholiziranom stanju, a dok su ga hapsili ona se smijala, što je zgrozilo javnost.


Na njenu listu slavnih ljubavnika upisali su se i reper Trevis Skot (Travis Scott), košarkaš Džordan Klarkson (Jordan Clarkson), kao i njegov kolega Kajri Irving, glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan (Paul), reper Machine Gun Kelly, a poslednji dečko bio je čuveni DJ Dru Tagart (Taggart) sa kojim je raskinula u aprilu ove godine.


Inače, ova zelenooka dama uvijek se na crvenim tepisima pojavljuje u izazovnim kreacijama, a njen Instagram prepun je seksepilnih fotografija, pa je to još jedan način na koji skreće pažnju na sebe. Mnogi smatraju da kopira starletu i modnu dizajnericu Kim Kardašijan (Kardashian).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.