LJEPOTICE

Emili Ratajkovski ponovo provocira provokativnim fotografijama

Niz izazovnih slika postavila je na Instagram i tokom trudnoće

Ratajkovski pokazala liniju u pripijenoj bijeloj haljini. Instagram

Z. K.

25.9.2021

Manekenka za koju kažu da je jedna od najljepših na svijetu, Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski), nakon porođaja brzo je vratila liniju, a kako djeluje, ne libi se ni da je pokaže. Naime, Emili je poznata po golišavim izdanjima, a provokativne fotografije nerijetko kači i na društvene mreže.


Niz izazovnih slika postavila je na Instagram i tokom trudnoće, a pored komentara da je prava ljepotica bilo je i onih da bi trebalo da povede računa i da nema ni stida ni srama. Ono što je sigurno je da ova novopečena mama ne obraća pažnju na kritike već da se trudi da živi punim plućima, a nedavno je postavila fotografiju sa zabave i pokazala liniju u pripijenoj bijeloj haljini koja joj je odlično pristajala.


Podsjetimo se da se atraktivna manekenka proslavila u spotu za pjesmu "Blurred Lines" Robina Tika (Thicke) koji je izazvao brojne kontroverze zbog provokativnih scena. Ipak manekenka je jednom prilikom istakla da su je upravo roditelji naučili da se ne izvinjava zbog svojih golišavih izdanja.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.