LATINO LJEPOTICA

Čovjek koji je odbio Salmu Hajek: Iznenadile su me poruke i poziv

Svjetski poznata meksička glumica nazvala je svog sunarodnjaka te ga nagovarala da prijeđe u Rennes

A. Č.

23.10.2021

Selam Hajek nedavno proslavila 55. rođendan - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Priznanje koje je nizozemskom "De Telegraafu" otkrio Edson Alvarez iznenadilo je sve. Naime, meksički nogometaš prošlog se ljeta povezivao s transferom u francuski Rennes, ali je ostao vjeran Ajaxu.

No, navijači će ga još više cijeniti sad kad znaju da je zbog njihovog kluba odbio glumicu Salmu Hajek (Hayek) koja važi za jednu od najljepših žena svijeta.

Svjetski poznata meksička glumica nazvala je svog sunarodnjaka te ga nagovarala da prijeđe u Rennes, klub koji je u vlasništvu kompanije njenog supruga, francuskog milijardera Francoisa Pinaulta.

- Da, istina je - rekao je Alvarez na pitanje o WhatssApp porukama i pozivima Salme Hajek.

- Zvala me poznata sunarodnjakinja i pokušala me nagovoriti na odlazak u Francusku. To me jako iznenadilo. Bio sam počašćen, ali ostao sam vjeran Ajaxu. Tako sam joj objasnio - kaže Alvarez.

- Jako je cijenim. Ona je primjer svima jer se izborila za ono što je danas, a dolazi iz Meksika. Bilo je jako teško odbiti taj poziv, ali nisam ni trenutka sumnjao. Želim igrati Ligu prvaka, imam još toga dokazati u Ajaxu - poručio je Meksikanac, piše Gol.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.