ORIFLAME KOZMETIKA BH

Oriflame kozmetika BH sa svojim brendom Wellness by Oriflame već petu godnu ponosni partner B2B Run

Oriflame u svom pristupu konceptu Wellnessa teži da izrazi samu suštinu švedskog načina života

Oriflame kozmetika BH sa svojim brendom Wellness by Oriflame već petu godnu ponosni partner B2B Run. Oriflame kozmetika BH

MARKETING

8.9.2022

Oriflame kozmetika BH podržava B2B Run od svog prvog izdanja sa svojim brendom Wellness by Oriflame, koji već petu godinu prepoznaje značaj ovog projekta kroz promociju zdravih životnih navika i stvaranje timskog duha, a sve u skladu sa glavnim vrijednostima Orifame kompanije objedinjenim pod: ZAJEDNIŠTVO, DUH I STRAST.

“Iza nas je sjajnih 55. godina ljepote i inovacija, kroz spoj nauke i prirode. Uspješno distribuiramo proizvode u više od 60 zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, gdje poslujemo 24 godine. Za nas ljepota nije samo pitanje spoljašnjeg izgleda, već i stil života, iskazivanje osjećaja i način ponašanja. Upravo zato mi je izuzetno drago da ovaj put i mi kao tim nastupamo sa dosad najviše trkača u utrci i time i lično dajemo dobar primjer zajednici” – istakao je Direktor Oriflame BiH, Kenan Begić.

Oriflame u svom pristupu konceptu Wellnessa teži da izrazi samu suštinu švedskog načina života. Osjećaj povezanosti sa prirodom i uravnotežen životni stil karakteristični su za švedski duh i inspiracija da glavni sastojci proizvoda budu pronađeni upravo u prirodi.

Wellness by Oriflame koncept podrazumijeva da svakodnevno postizanje zdravog životnog stila može biti veoma izazovno i pomaže vam da unesete ravnotežu u svoju svakodnevnu ishranu kroz dnevne rutine i pažljivo osmišljena rješenja. Pristup se zasniva na zdravoj nordijskoj ishrani i proizvodima formulisanim s prirodnim sastojcima koji pomažu da korigujete sve nedostatke u ishrani i vodite zdraviji način života.

Oriflame kozmetika BH sa svojim brendom Wellness by Oriflame već petu godnu ponosni partner B2B Run - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Budući da je u pitanju beauty kompanija, svi proizvodi kreirani su tako da vam pomognu da izgledate što bolje pravilnom njegom tijela. Wellness by Oriflame kolekcija sadrži različite dodatke prehrani i prehrambene proizvode koji će vam pomoći da podržite zdravlje kože i cijelog organizma.

Među najtraženijim proizvodima su Wellness paket za muškarce i žene koji osiguravaju širok spektar nutrijenata koji pomažu premostiti potencijalne nedostatke mikroelemenata u prehrani, kako kod žena tako i muškaraca. Također, tu su astaksantin i proteinska mješavina, kao i šejkovi koji dolaze u tri različita okusa i čine idealan međuobrok ili obrok nakon treninga.

Svi proizvodi proizvedeni su u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kvalitete i formulacije se temelje na prirodnim sastojcima.

Neke od ovih sjajnih švedskih proizvoda imat ćete priliku isprobati na Oriflame promo kutku na utrci, uz mogućnost da saznate više o njima i osvojite vrijedne nagrade. Također, ove godine Wellness by Oriflame kutak ugostit će Wellness by Oriflame kordinatora za Zapadni Balkan dr. Ivana Grgurevića, koji će sa učesnicima imati priliku podijeliti korisne Wellness savjete.

"Dijeljenje znanja i iskustava o Wellness proizvodima su neiscrpan izvor inspiracije za čitavu zajednicu, a sve u cilju pomoći sticanja zdravog načina života. Suština je da budete samouvjereni i da pronađete ravnotežu za sve u životu. Unutrašnja ravnoteža drži sve pod kontrolom bez obzira na životne okolnosti - omogućava vam da se razvijate i napredujete," izjavio je dr. Ivan Grgurović.

O Wellness by Oriflame proizvodima pročitajte više na linku:
https://ba.oriflame.com/brands/wellnessbyoriflame


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.