DALI BOGATSTVO HIRURZIMA

Morbidne motode koje su poznati radili da dovedu izgled do savršenstva: Vade rebra, smanjuju želudac

Da bi izgledali ljepše, ali i mlađe, poznati podliježu raznim estetskim zahvatima i tretmani

Korać i Marinković na operacije dale pravo bogatstvo. Instagram

N. A

15.1.2023

Da bi izgledali ljepše, ali i mlađe. poznati podliježu raznim estetskim zahvatima i tretmani, a neki od njih su čak i morbidni.

Starlete Ana Korać, Tamara Đurić, Maja Marinković i pjevačica Mina Kostić navodno su odstranile takozvana slobodna rebra kao bi drastično smanjile obim struka. 

Mina je navodno stavila silikone u listove, usne, pa čak i mišiće na rukama. Inače, turski plastični hirurg kod kojeg je Ana Korać "sređivala" svoje lice otkrio je šta je sve starleta, koja se proslavila učešćem u "Zadruzi", uradila kod njega.

Od rebara do trepavica

Starleta je, kako je naveo u svojoj objavi turski hirurg, uradila mačije oči, fejslift, mini fejslift, usne, podizanje gornje usne, operacija nosa, i na kraju reviziju nosa.

Ana Korać je inače do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 eura, nos je operisala više puta, što je koštalo 7.000 eura, u usne je stavljala hijaluron od 250 eura, napuhala je jagodice od 200 eura, mačije oči je platila 800 eura, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 eura, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 eura.

Pričalo se da je na plastične operacije kćerke Maje Marinković, Taki Marinković "pukao" čak 30.000 eura. Naime, Maja je uradila usta, zube, grudi, jagodice, trepavice, nos, obrve, takozvane "mačije oči", a izvadila je i rebra kako bi bila mršavija.

- Prije nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 eura. Ljepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je željela da promijeni na sebi - rekao je Taki jednom prilikom.

Isisavanje sala

Pjevačica Ana Nikolić redovno sopstvenu krv ubrizgava u lice, a takozvanom "PRP" tretmanu su se podvrgle i Suzana Mančić te Lepa Brena.

Sa druge strane, problem sa viškom kilograma Tanja Savić, Ana Nikolić, Stoja, Tony Cetinski rješavaju isisavanjem sala na određenoj regiji.

Pjevačica Danijela Vranić je uradila liposukciju cijelog tijela zbog čega je na operacionom stolu provela čak sedam sati.

Želudac su smanjili Indira Aradinović Indi, Darko Lazić, dok je njihov kolega Sloba Vasić ugradio balon u želudac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.